An Introduction To Food Grade Nanoemulsions

Thảo luận trong 'Học tập' bởi eb2025, 24/5/2024.

  1. eb2025

    eb2025 Thành viên kỳ cựu

    Tham gia:
    20/5/2024
    Bài viết:
    6,001
    Đã được thích:
    0
    Điểm thành tích:
    86
    Click Here to Download: https://ouo.io/tgdDby
    [​IMG]
    An Introduction to Food Grade Nanoemulsions
    By: Nandita Dasgupta; Shivendu Ranjan
    Publisher:
    Springer
    Print ISBN: 9789811069857, 9811069859
    eText ISBN: 9789811069864, 9811069867
    Copyright year: 2018
    Format: EPUB
    Available from $ 149.00 USD
    SKU 9789811069864
    1. A complete introduction for use of nano-emulsions in food technology and its different applications 2. Elaborates and comprehensively explains the concept of nano-emulsion. 3. Collection of most updated information to learn the techniques, recent advancements, challenges and opportunities in this field. 4. Pprovides critical and comprehensive data on nano-emulsions
     

    Xem thêm các chủ đề tạo bởi eb2025
    Đang tải...


Chia sẻ trang này