Novel Technologies In Food Science

Thảo luận trong 'Học tập' bởi libgbks, 29/5/2024.

  1. libgbks

    libgbks

    Tham gia:
    20/5/2024
    Bài viết:
    15,505
    Đã được thích:
    0
    Điểm thành tích:
    86
    Click Here to Download: https://ouo.io/VeRlzsd
    [​IMG]
    Novel Technologies in Food Science
    Their Impact on Products, Consumer Trends and the Environment
    By: Anna McElhatton
    Publisher:
    Springer
    Print ISBN: 9781441978790, 1441978798
    eText ISBN: 9781441978806, 1441978801
    Copyright year: 2012
    Format: PDF
    Available from $ 159.00 USD
    SKU 9781441978806
    The book covers novel technologies, including high pressure, antimicrobials, and electromagnetism, and their impact.
     

    Xem thêm các chủ đề tạo bởi libgbks
    Đang tải...


Chia sẻ trang này