Protein Prenylation, Part A

Thảo luận trong 'Học tập' bởi ebooksfree, 23/5/2024.

  1. ebooksfree

    ebooksfree Thành viên nổi tiếng

    Tham gia:
    20/5/2024
    Bài viết:
    5,995
    Đã được thích:
    0
    Điểm thành tích:
    86
    Click Here to Download: https://ouo.io/1Fazbv
    [​IMG]
    Protein Prenylation, Part A
    By: Christine Hrycyna
    Publisher:
    Academic Press
    Print ISBN: 9780123813398, 0123813395
    eText ISBN: 9780123813404
    Pages: 356
    Copyright year: 2011
    Format: EPUB
    Available from $ 155.00 USD
    SKU 9780123813404
    This volume of The Enzymes features high-caliber thematic articles on the topic of glycosylphosphatidylinositol (GPI) anchoring of proteins.

    Contributions from leading authorities
    Informs and updates on all the latest developments in the field
    Additional ISBNs
    9780123813404, 0123813409
     

    Xem thêm các chủ đề tạo bởi ebooksfree
    Đang tải...


    Các chủ đề tương tự:

Chia sẻ trang này